Implicare socială

Vopsitul ouălelor de Paște în SOS Satele Copiilor România este o tradiție susținută, an de an, de Dr. Oetker

În Săptămâna Mare, Dr. Oetker le-a dat o mână de ajutor familiilor din satul SOS Satul Copiilor București, la vopsitul ouălelor de Paște. Vopseaua Carmin a fost ingredientul secret care a înveselit pregătirile de sărbătoare.

Iepurașul le-a adus cadouri celor 200 de membri ai familiilor din cele trei sate, din București, Cisnădie și Hemeiuș. Emoțiile au fost și mai mari pentru copii din satul București care au fost vizitați de Iepurașii Dr. Oetker, veniți să dea o mână de ajutor familiilor în realizarea pregătirilor de Paște. Astfel, alături de echipa Dr. Oetker și mamele sociale, micuții s-au întrecut în măiestrie și imaginație, au vopsit și decorat ouă în cele mai vesele culori și texturi.

"Sunt bucuroasă că an de an respectăm tradiția românească în pregătirea mesei de Paște", spune doamna Letiția, dedicată organizației, ca mamă socială, în ultimii 20 de ani ‚" iar copiii ne sunt de un real ajutor, învăţând alături de noi tainele unei mese aranjate așa cum se cuvine."

Echipa Dr. Oetker i-a adunat în jurul mesei din bucătărie pe copiii entuziasmați și pe mamele SOS, cu care au pregătit, ușor și rapid, ouă roșii, albastre, galbene, sidefate, cu stickere distractive sau în culori premium.

"Ne-a plăcut mult să vopsim ouăle și ni s-a părut ușor, ca o joacă", declară în cor două fetițe brunete, Amalia și Denisa, prima de 12 ani și a doua de 10 ani. "Mă bucur că am fost de ajutor mamei și sper să știe asta și Iepurașul", adaugă Nicolas, băiețelul de 9 ani care, din entuziasm, și-a vopsit și vârful nasului. Mama Mariana pune ouăle cu grijă în coș și mărturisește că este mândră de rezultatele unei după-amieze perfecte în familie.

 

Înapoi