Implicare socială

Pregătirile de toamnă sunt în toi. Dr. Oetker aduce bunătăți și bucurie în SOS Satele Copiilor România

Dr. Oetker a venit să dea o mână de ajutor mamelor sociale în realizare apregătirilor de toamnă. Copiii din Satele SOS au fost încântați de implicarea lor în prepararea dulcețurilor și murăturilor.

Dr. Oetker promovează și încurajează valorile familiei, iar reprezentanții firmei, prezenți la întâlnirea cu cei mici și mamele sociale, s-au integrat perfect în cadrul familial construit în jurul obiceiurilor de toamnă. Mașini încărcate cu piersici, prune, castraveți, morcovi și conopidă și tot necesarul preparării murăturilor și dulcețurilor au ajuns pe rând, într-o după amiază călduroasă, în fiecare dintre cele trei locații. Pentru câteva ore, copiii au uitat monotonia zilnică și au dat curs inițiativei lansate de compania germană.

Micuții s-au simțit ca într-o adevarată familie contribuind la preparea conservelor pentru iarnă. Mulți dintre ei ne-au mărturist că primul contact cu bucătăritul a fost un moment unic. “Mi-a plăcut să prepar dulceață și să pun murături pentru prima dată”, ne-a povestit Cornelia, o fetiță de doar nouă ani cu codița bălaie.

Sub îndrumarea atentă a reprezentanților Dr. Oetker România, mamele sociale din cele trei locații SOS Satele Copiilor și micuții au folosit Gelfix și Pikant Fix pentru dulceață, respectiv murături. Produsele Dr. Oetker au fost ajutoare de nădejde în prepararea conservelor pentru iarnă, fără a pierde foarte mult timp în bucătărie si generând un rezultat sigur.

Implicarea celor mici și bucătăritul alături de adulți au demonstrat că gătitul cu produsele Dr. Oetker este ca o joacă de copii.“A fost o experiență plăcută. Am învățat lucruri noi despre felul în care se prepară murăturile cu Pikant Fix și dulceață cu Gelfix. Pe viitor, o să folosim cu încredere produsele Dr. Oetker pentru căsunt cele mai bune”, ne-a povestit mama Ligia, din satul amplasat in București, ce are îngrijă șase copii.

La final, cei mici au lipit etichete pe borcanele cu murături și dulceață și au promis că vor avea grijă de fiecare borcan până cânda cestea vor fi gata de consum. “Suntem nerabdatori sa le mâncăm. Arată foarte bine în borcane” spune Petru, un băiețel, învârstă de 6 anișori, cu ochii mari si albaștri.

 

Înapoi